nedeľa, júna 29, 2008

Vydaná aktualizácia pre zvýšenie výkonu a stability Vista SP1

Spoločnosť Microsoft sprístupnila tento týždeň na svojich stránkach novú aktualizáciu určenú pre operačný systém Windows Vista Service Pack 1, ktorá má zvýšiť výkon, odozvu a stabilitu operačného systému. V popise aktualizácie je okrem toho uvedených päť konkrétnych problémov vyskytujúcich sa na Vista SP1, ktoré aktualizácia rieši.

V prípade monitorovania POP3 a SMTP dátovej prevádzky súčasne antivírusom aj antispywarom mohlo prichádzať k pádom emailových klientov, rovnako aktualizácia rieši pády Windows Live Photo Gallery v prípade generovania viacerých náhľadov na multimediálne súbory s využitím Apple QuickTime.

Odstránený bol aj problém s nemožnosťou spustenia väčších aplikácií ako napríklad Excel 2007 v prípadoch, že Vista SP1 beží už dlhší čas. Opravené sú aj problémy vyskytujúce sa pri mazaní účtu.

Aktualizáciu je možné inštalovať len na Windows Vista s inštalovaným Service Packom 1. Aktualizácia sa bude inštalovať aj automaticky pomocou zabudovaných aktualizácií Windows Vista, malo by sa tak stať počas pravidelných aktualizácií v druhý utorok v júli.

Žiadne komentáre: